HOME

Varmt velkommen til min nettbutikk.

Først og fremst vil jeg takke deg som klikket deg inn her!

Som mamma er hverdagen stort sett hektisk.
Dette har blitt mitt lille fristed, og et rom for å dyrke min lidenskap om helse og kosthold noe som jeg også har fått levd ut gjennom jobben min i helsekost gjennom mange år. Dessverre så jeg det både var tidkrevende, dyrt og uforutsigbart å eie egen butikk, så da falt valget på Forever i oktober 2015. Her kan jeg jobbe når jeg vil og hvor jeg vil uten å ta hensyn til åpningstider, leie av lokale og andre fordyrende mellomledd. Jeg kjøper produkter fra Forever Living som styrer alle ledd fra planting til produkt - kvalitet rett fra fabrikken og hjem til deg. 

For å kunne se priser i nettbutikken må du opprette en kundebruker. Det er gratis og helt uforpliktende. Deretter kan du klikke deg inn på Shop og se hele sortimentet. Du kan også finne priser i vår kundekatalog (link nederst)

Sammen med produktene får du en 90 dagers tilfredsgaranti noe som innebærer om produktet ikke står til forventningene får du alle pengene dine tilbake mot embalasjen i retur. Delvis- eller helt brukt opp det spiller ingen rolle

Trenger du hjelp med å finne gode produkter til deg og ditt forbruk så ta kontakt

For booking av helsekvelder/foretningspresentasjoner eller spørsmål om produkter mail meg: stinelervik@gmail.com

Besøk også:

Min Forever facebookside
Se produktkatalogen her

Følg meg på sosiale medier:
♡ Snap: Stinelervik
♡ Instagram: stinelervik_homemadehappiness