Hvorfor Aloe Vera?

2016-07-08

Historie
I følge Wikipedia (link her) finnes det over 500 arter Aloe og historien rundt denne planten strekker seg mange 1000 år tilbake i tid. Den tidligste registreringen av Aloe Vera ble funnet på leirtavler fra Mesopotamia. I oldtidens Egypt ble det sagt at Kleopatra brukte Aloe Vera i sin daglige skjønnhetsrutine. og at Alexander den Store behandlet sine sårede soldater med Aloe Vera.
Bruken av denne kraftfulle planten går som en rød tråd gjennom historien
Aloe Vera er en sukkulent i slekt med både liljer, hvitløk og asparges, men er en egen liten undergruppe av flere arter. Felles for Aloe Vera er at det er en plante med tykke, saftige blader (sukkulent) som suger til seg næring fra jorden den står i. Aloe Vera blir regnet som den mest kraftfulle grønnsaken vi har, og i likhet med andre grønnsaker inneholder den hovedsaklig vann, men også en rekke vitaminer og mineraler. Som mange andre grønnsaker er det en basisk matvare og derfor svært gunsig for oss.
I Aloe Vera finnes det også plantekjemikalier som jobber i takt med helsen din (synergi)
Forever bruker den mest kraftfulle planten av de alle: Aloe Barbadensis Miller 


 
 
Aloe Barbadensis Miller
Forever har sine egne plantasjer både i Mexico, Texas og i Den Dominikanske republikk.

Og siden planten suger opp næring fra jorden dyrkes den økologisk gjennom vekselbruk for å ikke utarme jorden. Geiter og kyr beiter fritt og luker ugress, samtidig som de bidrar til naturlig gjødsel. Når bladene har blitt 3-4 år gamle håndskjæres de, før de fraktes til vår fabrikk der de samme bladene gjennomgår en grundig renseprosess i kaldt vann. 
Deretter blir den indre geleen i bladet skjært ut for hånd, den stabiliseres -en patent som er Forever eier og som holder produktet så ferskt som mulig samtidig som det beskytter det for oksidering (hvis ikke ville den blitt brun i kontakt med oksygen på lik linje med et oppskjært eple), før geleen 
tappes på flasker, eller blir  brukt som ingrediens i våre andre produkter før den går ut til våre forhandlere og kunder verden over. Faktisk så mye som 500 000 flasker gel lages daglig!.
 
 
 
 
Kvalitet er viktig for oss!
Vi kan med stolthet si at vi var det første foretaket som mottok det prestisjetunge Aloe Science Council Seal of Approval (IASC) som er et uavhengig organ som vurderer Aloe Vera produkter etter strenge kvalitetskrav. Vi er blitt verdens største produsent, distributør og forhandler av aloe vera for vi har skjønt at man ikke kan lage et godt produkt av dårlige råvarer.
På verdensbasis har vi nå over 10 millioner forhandlere og er representert i alle verdensdeler, med kontorer i 150 land.
Interessen for aloe vera har igjen vokst i takt i dagens samfunn med at flere ønsker naturlige produkter uten risiko for skadelige bivirkninger. Se gjerne hva du har i skapet og du vil nok oppdage at både kremmer og deodoranter du allerede har inneholder aloe vera!
 Dessverre er det mye lureri ute å går på markedet.
I følge norsk lov kan du kalle et produkt hva du vil så lenge varedeklarasjonen er riktig, så les bak, den ingrediensen som står først er den det er mest av. Kjøper du en gelly som inneholder mest vann hva betaler du for da? Det samme om du kjøper en "Aloe Vera krem" med en dråpe gel i. Dessverre sier ikke innholdet noe om hvilken kvalitet aloe veraen har, så sjekk også etter IASC stempel

Jeg var bare 9 år da min mor startet å jobbe i helsekost, så føler jeg har dette med viktigheten av tilskudd inn med morsmelken. Etterhvert som jeg ble større vokste også interessen for dette tema på meg, og er nok hovedgrunnen til at jeg jobber i helsekost og har gjort det i over 10 år. Helsen vår er det viktigste vi har, og den er verd å ta vare på!

Jeg møter mange som tror de må endre alt de gjør og spiser bare for å bli litt sunnere, men min erfaring er at slike rutiner må komme på sikt hvis det skal vare. 
Har du dårlig samvittighet for hva du putter i deg daglig, og skulle ønske du tok bedre vare på kroppen din så er aloe vera gel en fin start for deg - en liten shot hver morgen på tom mage.
Forevers gel heter gel og ikke juice fordi den ikke er tilsatt vann. 
Den kommer i tre ulike smaker: original, berry (tranebær/eple) og fersken og er produktet som har vært med helt fra starten i 1978. Den drikkes daglig i tusenvis av hjem hver eneste dag, og har blitt min faste morgenrutine i over 9 måneder nå. Favoritten min er berry, og den kan jeg drikke som tørstedrikk - alltid en iskald dunk gel i kjøleskapet
Jeg drikker den som den er, har den i smoothies, over frukt, i juice

Du har kanskje erfaring med hva aloe vera kan gjøre på utsiden av kroppen, bare tenk hva den kan gjøre på innsiden. Jeg drikker aloe vera fordi den :
 
  • Er en god start på dagen
  • Er fullstappet med vitaminer og mineraler, en sunnhetskilde
  • Er magens beste venn - Gunstig for miljøet i magen
  • Har gitt meg forandringer på hud/hår og negler
  • Gir meg ikke problemet "tynn til frokost - tykk til lunch"
Det er meget begrenset hva vil kan si om aloe vera og hva den kan hjelpe deg med da vi selger helsekost og ikke legemiddel. Så mitt beste tips er å prøv den i tre måneder (90 dager) og se hva den kan gjøre for deg  Skulle du ikke være fornøyd kan du bruke vår fornøyd kundegaranti og få pengene tilbake - så sikre er vi på våre produkter

Produktene fåes kjøpt HER

Så er du nysgjerrig på Forever så har du tre muligheter:
  • Kjøpe produkter til eget forbruk til innkjøpspris
  • Selge produkter til venner og familie
  • Bygge team og lage en større business
Jeg valgte alle tre! 
Ta kontakt om du ønsker å vite mer om våre fantastiske produkter, eller denne muligheten Forever gir. stinelervik@gmail.com
 
Våre produkter er også godkjente i henhold til Kosher Rating, Islamic seal, Halal og har Leaping bunny som betyr at ingen av våre produkter er testet på dyr